«

sept
23

Tutvumisõhtu varblastele 3. sept

Uus kooliaasta on alanud!

3. septembri õhtupoolikul kogunesime kooliperega kõik koos Pirogovi parki, et tervitada meie uusi varblaseid. Varblastega liitusid ka Erasmuse tudengid. Kokku formuleerisime kuus gruppi, kuhu ikka järk-järgult ka hilinejaid tilkus. Muidugi ei pääsenud hilinejad karistusest. Nemad said harjutada pisut avalikku esinemist ning põhjendada endi ligi tunniajast hilinemist suure publiku ees.

Tegime omavahel tutvust, mängisime erinevaid mänge, testisime meeskonnatööd ning lisaks panime varblased proovile ka ärinduses. Näiteks oli tudengite ülesandeks Tartu linnatänavatel vaja vahetada tualettpaber millegi huvitavama ja väärtuslikuma vastu. Pärast seltskondlikke mänge ja lõbutsemist liikusime kõik koos Püssirohukeldrisse. Pärast pikka sagimist ning kohapuudust leidsid kõik endale siiski koha ning õhtu sai õnnelikult jätkuda hiliste öötundideni. Sai naerdud ja hulgi uusi sõprussuhteid loodud.

Mõned pildid:

Varblased ja kotkad Pirogovi pargis

Varblased ja kotkad Pirogovi pargis
(Pildi autor: Liina Sõrmus)

Üks väga kena lennuk!

Üks väga kena lennuk!
(Pildi autor: Mait Rõõmus)

Mängule keskendunud

Mängule keskendunud
(Pildi autor: Mait Rõõmus)

Plaani pidamas

Plaani pidamas
(Pildi autor: Liina Sõrmus)

 

Mait Rõõmus

ÜE esimees 2018/2019

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2018/09/tutvumisohtu-varblastele-3-sept/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>