«

»

dets
06

Ylipall 2017

Novembri lõpus, täpsemini 18. november toimus tudengispordi üritus Ylipall, mis oli #ylispordi ürituste sarja avalöögiks. Eesti Lennuakadeemia oli esindatud kõigil aladel järgmiselt: Rahvastepall: Janeli Patrail, Annika Ruusmäe, Maarika Oidekivi, Triin Viitma, Enel Rand, Karina Kompus, Hanna Heier ja Eleri Pärna. Jalgpall: Janeli Patrail, Maria-Elizabeth Rüütel, Karina Kompus, Eleri Pärna, Raido Vint, Janar Kopli, Siim Raasuke ja Risto Paiste. Korvpall: Karl-Henri Akimov, Joosep Viirand, Marko Männiste, Henri Kelt. Võrkpall: Leena Tammann, Sigrid Moora, Brenda Roosimaa, Greete Hõbejärv, Kauri Sooväli, Lennart Heinoja, Mikk Andreson, Kevin Uke, Tõnis Kuus ja Marcus Eerik.

Päev algas teatevõistlustega, kus ELA-l läks võistlustulle 3 võistkonda, parim koht oli 4. Edasi hakkasid pihta pallimängu alad. Kõige paremini läks meie rahvastepalli neiudel, kes alistasid väljakul kõik teised kõrgkoolid ning saavutasid esimese koha.Jalgpalluritel läks ka hästi, alagruppidest saadi ilusti edasi, takistus tekkis poolfinaalis, kus kaotati penaltitega. Sama juhtus ka 3.-4. koha mängul, saavutades kokkuvõttes neljanda koha.Korvpalluritel läks keskmiselt sõna otseses mõttes, jäädes 18 meeskonnast 9. koha peale. Alagruppides jäädi alla TTÜle ja EMÜle, mis sai ka saatuslikuks ning kukuti alumisse turniiritabelisse, kus võideti kõik mängud. Võrkpalli võistkond kõrgeid kohti püüdma ei läinud. Kõik huvilised said pimevõrkpalli proovida ja suudeti ka mõni mäng võita.

Pärast sportlikku tegevust toimus klubis Sunset afterparty, mille teemaks oli “pink is new black”. Peol said ka päeva parimad autasustatud.

Pildid:

Ylipall-41Ylipall-209Ylipall-61IMG_2357

Piltide autor: Angela Rääk

ELA täiega!

Henri Kelt

ÜE spordijuht 2017/2018

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2017/12/ylipall-2017/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>