«

»

sept
06

Ilusat uut õppeaastat!

Reedel, 1. septembril alustas Eesti Lennuakadeemia 2017/2018 kooliaastaga. Õppeaasta algas esmakursuslaste avaaktusega, kus õnnitleti 58 tublit tudengit, kellest saavad tulevased lennundusspetsialistid.

Sel aastal on nii mõndagi uut lisaks uutele üliõpilastele. Alustab tööd ka uus üliõpilasesindus, kuhu kuuluvad esimees Mikk Andreson, aseesimees Lauri Alekõrs, finantsjuht Melody-Mai Metsamaa, teabejuht Kristiin Koll, spordijuht Henri Kelt ja üliõpilastugi Raido Vint. Lauri ja Henri on varasemaltki üliõpilasesinduse koosseisu kuulunud ja nemad on juba kogenenud kolmanda kursuse tudengid, kuid Mikk, Melody-Mai, Kristiin ja Raido on alles teise kursuse tudengid ja nende jaoks on esindusse kuulumine täiesti uus kogemus. Uus üliõpilasesindus alustas oma aastat tutvumisõhtu korraldamisega, millele järgneb selle aasta esimene koolipidu Maandumisplats 21. septembril.

Õppekavas on samuti see aasta palju muudatusi. Enamik õppeaineid on ületoodud akadeemiasse, seega üliõpilased ei pea enam mitme kooli vahelt nii palju käima. Samas muudab see ka kooliperet lähedasemaks, kuna kõik õpivad samas hoones.

Mõned pildid 1. septembrist:

 

Esmakursuslased

Esmakursuslased 2017

448A5365Avaaktus 1. septembril

448A5517

Eesti Lennuakadeemia üliõpilasesindus 2017/2018

Pildid: Mario Mesi

 

Palju õnne esmakursuslastele ja kõrget lendu kõigile uuel õppeaastal!

Kristiin Koll

ÜE teabejuht 2017/2018

 

 

 

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2017/09/ilusat-uut-oppeaastat/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>