«

»

veebr
17

Intellektika 2014

Reedel ja laupäeval toimus Tartu Näituste messikeskuses taaskord haridusmess Intellektika, kus oli esindatud ka meie oma Lennuakadeemia. Usinad üliõpilased tutvustasid kahe päeva jooksul noortele akadeemia erialasid ning julgustasid neid sisseastumiskatsetele tulema.


Reedene päev oli huvilisterohkem ning enamasti uuriti ikka piloodieriala kohta. Palju sooviti teada ka lennujuhtimisest. Kõige levinumad küsimused olid sisseastumiskatsete raskuse ning õppekoormuse kohta. Veel tekitas palju küsimusi tervisekontrolli läbimine.

Laupäev oli tunduvalt rahulikum ning messil jõudsid ringi vaadata ning isegi lauamänge mängida ka Lennuakadeemia boksi mehitanud tudengid. Vähestel huvilistel lasti väänata güroskoopi ning arvata, mis see nende käes veidralt käitub.

Kokkuvõtvalt võib messi lugeda kordaläinuks ning loodetavasti on kevadel meie majja kandideerimas suur kogus huvilisi.

ELA ÜE

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2014/02/intellektika-2014/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>