«

»

dets
03

Teeviit 2013

Traditsiooniline haridusmess „Teeviit“, kust nii mitmedki meie vilistlased ja tudengid enda jaoks lennuakadeemia avastasid, toimus sel aastal 29.-30. novembril Tallinnas. Ühtekokku külastas Teeviita 8355 inimest.

Eesti suurimal infomessil oli esindatud üle 150 organisatsiooni, sealhulgas ka lennuakadeemia oma uue ja ilusa messiboksiga. Sel aastal oli elakate tiimi koosseis rohkearvuline ja kirju: ÜE-st olid kohal Marje Mölder, Mariliis Õun ja Taavi-Martin Enno; lennujuhtidest oli veel Ilo-Kaisa Volmer; piloote esindasid Rauno Tillmann, Toomas Välja ning Reinold Käsik; õhusõiduki ehituse ja hoolduse eriala tutvustasid Grete Piirsoo ja Peeter Lail ning vilistlane Jegor Balagura; lennundusettevõtte käitajatest olid kohal Dain Muru ja Kristi Kurvits, side ja navigatsiooni osakonda esindas koordinaator Nele Andresen. Suur tänu kõikidele tublidele esindajatele, kes vapralt vastu pidasid!

Lennuakadeemia messiboks sai sel aastal uue kujunduse ja kirkamad värvid, väljapanekutest pakkus külastajatele põnevust güroskoop, fiiberoptiline transiiver, samuti tahvelarvutitega juhitavad robotid. Iseäranis populaarne oli lennuakadeemiateemaline viktoriin, mida täitsid usinalt nii põhikooli ja keskkooli noored kui ka juba kõrgkoolis õppivad tudengid. Auhindadeks olid lennuakadeemia meened.

Tutvustatud said lennuakadeemias õpetatavad erialad, lennusimulaatoril lendamise võimalused ning märtsis-aprillis toimuv lennundusteemaline loengutesari, kuhu ootame kõiki huvilisi, kes tahavad oma silmaringi laiendada. Ootuspäraselt oli suur huvi piloodi ja lennujuhi elukutse vastu, kuid populaarsuselt ei jäänud alla ka ülejäänud erialad!


Niisiis leidis igaüks endale meelepärase nišši. Või peaaegu igaüks…
„Mul on lapsepõlvest alates salaunistus olnud stjuardessiks saada!“ Jah, ohtralt tuli huvilisi neiusid saata ka lennundusettevõtete kodulehtedele stjuardessiks saamise võimalusi uurima, sest endiselt Eesti Lennuakadeemias stjuardessiks ei koolitata.   :)

Laura Vetik
Teabeosakona spetsialist

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2013/12/teeviit-2013/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>