«

»

okt
25

Tudengivarjunädal

Kui enamus keskkooli noori vaheajale läksid, otsustasid osa neist hoopis 21.-25. oktoobril ülikooli minna. Esmakordselt oli tudengivarjunädal ka Eesti Lennuakadeemias. Leidus nii viimasel hetkel äraütlejaid kui ka viimasel hetkel soovi avaldajaid ning huvilisi oli kokkuvõttes nii palju, et juba praegu oli mitmetel soov ennast kevadisele tudengivarjunädalale ette registreerida. Kokku käis nädala aja jooksul lennuakadeemia erialade ja õppetööga tutvumas umbkaudu 40 gümnaasiuminoort üle Eesti.

Tudengivarje käis kõikidel erialadel, populaarsemad olid aga õhusõiduki juhtimine ja lennuliiklusteenindus. Iga noor sai ühe päeva vältel mõne tudengiga koos loengutes ja praktikumides käia, et teada saada, kuidas näeb välja tudengielu lennuakadeemias ning mida täpselt kujutavad endast õpilasi huvitavad erialad.

Päeva jooksul külastasid tudengivarjud lisaks lennuakadeemiale ka Tartu lennujaama lennujuhtimistorni ning lennuakadeemia hooldusangaari.

Varjude hulgas leidus nii suuri lennundushuvilisi kui ka lihtsalt kooli ja võimalustega tutvuma tulnud noori. Üldiselt tundusid varjud oma päevaga rahule jäävat, olid rõõmsad, et said oma valitud erialaga lähemalt tutvuda, ning olid valmis soovitama Eesti lennuakadeemia tudengivarjuprojekti ka teistele.

 Saskia Kaldamäe
B-11

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2013/10/tudengivarjunadal/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>