«

»

okt
18

Tudengite sügispäevad

Järjekordsed tudengite sügispäevad on täie hooga käima läinud.
Ürituste sari algas traditsiooniliselt esmaspäeva varahommikul Avatuudiga Tartu ülikooli ja Maaülikooli ühikate ees. Seekordsed varajased võimlejad aga õlut või siidrit ei saanudki, vaid hoopis spordijooki. Maiasmokkadele pakuti veel hommikul Raekoja platsil pannkooke maasikamoosiga. Õhtul toimus Püssirohukeldris legendaarne Mälukas. Võistkondi oli kokku 64 ning küsimusi 30, väga erinevatest valdkondadest. Iga lennundusega seotud inimene teab, mis värvi on lennuki must kast, kuid oli ka neid, kes arvasid, et see on trikiga küsimus. Aga kas tead, mitut näolihast kasutab inimene naeratades? Sel aastal võitsid Mäluka ELA tudengid Taavi, Jaanika ja Anne-Liis. Selleks läks vaja natuke teadmisi, veidi loogikat ja kuhjaga õnne.

Teisipäeva õhtupoolikul käisid ELA tudengid mõõtu võtmas Kartmatute tudengite viievõistluses. Meie tiimi moodustasid Valmar Reha, Marje Mölder, Willem Kuningas ning üks tore neiu mujalt. :) Viievõistluse käigus tuli toitlustajal munadega joosta ja oma tiimikaaslasi toita, porgandit edasi anda käsi kasutamata, kaera kaaluda, Raekoja platsi purskkaevust Pirogovi parki vett tassida anumaid kasutamata ning kõige külmakartlikumale tiimiliikmele kõik riided selga panna, mis võistkonnal talle anda oli. Meie tudengid olid väga osavad kaera kaalumises, vee tassimises ja kõige külmakartlikuma riietamises. Need alad tagasid meil tugeva 3. koha 9 tiimi seas.

Tudengipäevad kestavad pühapäevani. Iga päev toimub väga palju erinevaid üritusi, kavas on nii sporti, kultuuri kui ka meelelahutust, enamasti tasuta. Ees on ootamas veel näiteks tudengibänd, tudengiseiklus ja iseehitatud sõidukite võistlus Bambus. Uuri lisaks http://www.studentdays.ee/

Anne-Liis Tuusis, Jaanika Teearu, Marje Mölder

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2013/10/tudengite-sugispaevad/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>