«

»

okt
29

Kohviku atmosfääriuuendus

Tänasest alates on lootust kohvikus igapäevaste seebikate asemel näha huvitavaid lennundusvideosid. Kolmanda kursuse lennujuhid on Youtube keskkonnas kokku pannud kahesajast videost koosneva playlisti, mille esimene katsetus koolikohvikus oli täna edukas. Playlisti on saatnud videolinke ka mitmed huvilised peamiselt kolmandalt kursuselt. Näha saab nii kauneid videosid hävitajatest, juba ajaloohõngu kadunud lennumasinatest, purilennukitest, langevarjuritest ja paljust muust lennundusega seonduvast.

Tutvu videodega siin:

http://www.youtube.com/watch?v=INb-421E-mo&list=PLC23Jj5i7VyeD6lYgCBXN6rRjMyYOx8Hz

 

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2013/10/kohviku-atmosfaariuuendus/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>