«

»

sept
30

Kui varblastest said kotkad…

Neljapäeval, 26. Septembril toimus Eesti Lennuakadeemia esmakursuslaste ristimine.

Sündmus sai alguse Raekoja platsilt, kus varblased võeti ritta ja jagati kuueks rühmaks. Iga rühm sai endale teise kursuse tudengi teejuhiks.

Sealsamas loetleti ette reeglid, mida varblased pidid ristimise jooksul järgima ning sai kuulda laululindude esituses „Põdral maja“ nii kiireneva tempoga kui ka kükke tehes. Edasi suunduti rühmades Kassitoome parki, iga grupp oma teed pidi ja rühmajuhi etteantud ülesandeid täites. Näiteks pidid varblased moodustama inimpüramiidi, tassima nõrgema soo esindajaid treppidest alla ja esitlema oma talente.

Kassitoomele jõudes ootas neid ees seitse ülesannet, mille eest oli võimalik punkte koguda. Ülesanneteks olid lennukikujulise lusika riietest läbi ajamine, lennundusteemaline viktoriin, veekausist õunte noppimine, takistusrada, sõnamäng, küpsiste võidu söömine ning inimlennuki ehitamine. Lõppülesanne oli ühine, selleks oli mäest alla veeretamine ja sealt üles roomamine ning igaüks oli ära teeninud pähe ühe muna.

Omapoolse panuse andsid ka Leedu Erasmuse tudengid, kes olid seda hetke juba õhtu algusest saadik oodanud. Varblased said kõigi ülesannetega väga edukalt hakkama ning üldvõitjaks osutus neljas rühm. Ristimine lõppes esmakursuslaste jaoks vande andmisega.

Suur rõõm oli näha, et varblased olid väga sõnakuulekad ja aktiivsed ega vandunud alla mitte millegi ees. Samuti oli hea meel selle üle, et ristimist olid vaatama tulnud ka paljud vanemate kursuste esindajad.  Järgmise korrani!

Maarja Rüütmann
ÜE aseesimees
A1-12

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2013/09/kui-varblastest-said-kotkad/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>