«

»

sept
04

Kas varblast nägid?

Eile, 3. septembri õhtupoolikul kogunesid Lennuakadeemia varblased ning vanemate kursuste tudengid Pirogovi platsile, et omavahel pisut tuttavamaks saada.

Üliõpilasesindus oli varblastele kokku pannud pooleteisetunnise mängude ning võistlustega programmi. Varblased alustasid üksteise nimede ja vanuste tundmaõppimisega ning erinevad mängue käigus tuli neil suhelda näiteks ka möödujatega Raekoja platsi ümbruses. Viies võistkonnas võisteldes selgitati välja parim tiim. 

Võitjaks osutus võistkond “Concorde”, kel õnnestus asjade vahetamise mängus said õun kuldse Pariisi suveniirimündi vastu vahetada.

Esimese kursuse side ja navigatsioonisüsteemide käitamise tudeng Ander pidas õhtu huvitavaimaks osaks just vahetamise võistlust: “Äge oli vaadata erinevate baaride teenindajate reaktsioone kui tulime nende jutule, et tahaksime õuna millegi väärtuslikuma vastu vahetada.”

Pärast sissejuhatavat mängulist osa liikusid üliõpilased edasi Püssirohukeldrisse, et seal veel pisut juttu puhuda. Varblaste tutvumisõhtu aitab esmakursuslasi üliõpilaste suhtlusringkondadesse kaasata ning omavahelist ühtsustunnet tugevdada.

Mariliis Õun
Peatoimetaja

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2013/09/kas-varblast-nagid/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>