«

»

märts
12

MP: Nerds & Bullies

Kristiina (üks viktoriini võitjatest) ja Juho

28. veebruaril toimus Tartu Üliõpilasmajas, tuntud ka kui Sõbramaja, Eesti Lennuakadeemia selle aasta esimene Maandumisplats. Seekord oli teemaks valitud Nerds & Bullies, mille alusel said peolised endas välja tuua oma sisemise nohiku või kehastuda lõunasöögiraha väljanõudvateks kiusajateks.

Osalejate meeleolu hoiti üleval erinevate mängudega, mille seas ka kooli puudutav viktoriin. Seekord, osutusid kõige taibukamateks Keit Lamp, Kristiina Kärt, Peeter Lail ja Karl Laimets , kes teadsid vastuseid sellistele küsimustele nagu „Mitu wc-d on koolimajas kokku“ ja „Kes on ELA vanim õppejõud?“.

Peo edenedes kuulutati välja ka parima kostüümi omanik, kus finaaliheitluses pidid Toivo Värbu ja Tarvin Kaldvee võitma publiku poolehoiu. Rahva lemmikuks sai Toivo, kes hullutas rahvast oma ennenägematute tantsuliigutustega.

 

Parima kostüümi finalistid tantsusamme demonstreerimas

 

Mart, Juho ja parima kostüümi omanik, Toivo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Triin Kuusemets (ÜE projektijuht)


Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2013/03/mp-nerds-bullies/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>