«

»

nov
19

ELA otsib superstaari! ehk MaandumisPlats II

Eelmisel neljapäeval toimus selle õppeaasta teine stiilipidu MaandumisPlats. Seekord oli peo nimeks “ELA otsib superstaari!” ehk siis kohale tulnud kuulsused said oma oskusi proovile panna karaokes. Esinejaid kuulas hoolikalt ja hindas kriitiliselt žürii, mis koosnes kahest meie kooli tudengist (Peeter Lail ja Rein Kikerpill) ning kahest külalisliikmest Eesti Üliõpilaskondade Liidust (Kaisa Lindenburg ja Jonne Viinamägi).

ELA Superstaar Priit Karu

 

ELA Superstaari tiitli pälvis Priit Karu, kes laulis lugusid Cocaine ja You Give Love a Bad name. Nemale palju ei jäänud alla ka Krzysztof “Chris” Gaweda, kes laulis lisaks mitmete teiste abistamisele ka üksi ning teise koha tõi talle just lugu Sex on Fire. Keit Lamp saavutas kolmanda koha looga Don’t Stop Me Now.

Keit Lamp oma laulu nautimas

 

 

 

 

 

 

 

Enne karaoke finaali anti välja auhinnad samal päeval lõpule jõudnud lauajalgpalli turniiri võitjatele. Kolmandale kohale tuli Sigmar Lüüs, teisele kohale Rauno Tillmann ja vastupidiselt kõikidel ootustele tuli üldarvestuses esimesele kohale turniiri ainus naisosaleja – Tiina Ester

Lauajalgpalli võitjad: Rauno, Tiina ja Sigmar

 

 

Kiiduväärt olid ka mitmed tudengid, kes olid kõvasti vaeva näinud oma kostüümidega. Näiteks käisid meil peol külas Billie Joe Armstrong Green Day’st (Andres Lestal) ja terve Simpsonite perekond (Martin Orumaa, Ilo-Kaisa Volmer, Kalev Tarma, Keir Lomp ja Marje Mölder).

Billie Joe Armstrong

The Simpsons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2012/11/ela-otsib-superstaari-ehk-maandumisplats-ii/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>