«

»

sept
10

Varblaste tutvumispidu

Taas on meie armas Lennuakadeemia täitunud varblaste säutsumise ja tiivplaginaga. Nagu iga aasta soovisid ka see aasta vanad kotkad väikeste varblastega tutvuda ning kokku saadi vanas heas Pirogovi pargis.

Õhtu algas mitte väga paljulubavalt. Ette antud kellaajaks oli kohal vaid 29 varblast. Siiski tiirutasid nad kõik kuskil läheduses, sest nii kui ruupor välja võeti kajas terve Pirogovi park linnulaulust ning üsna kiiresti olid kõik rivis ning hõikasid kõva häälega oma nimesid. Vanad kotkad korraldasid uutele üliõpilastele väikeseid mänge ja võistlusi, õpetati üksteist usaldama ja lasti meelde jätta nii mõnigi nimi. Nii mõneski mängus võtsid aktiivselt osa ka meie selle sügise Erasmuse tudengid.

Kui väljas hakkas juba pimedaks minema ning mängud hakkasid otsa saama lendasime kõik üheskoos traditsiooniliselt Püssirohukeldrisse. Vanad kotkad segunesid kiiresti varblastega ning õhtune trall võis alata. Saime tantsida, laulda, naerda ja loomulikult uusi väärtuslikke tutvusi hankida.

Nüüd jääb vaid oodata ristimist, mil meie varblastest sirguvad noored kotkad.

Noppeid varblastelt:
Hannes Agur (A1) – „Täitsa tore oli, ainuke asi oli see, et ma olin ainuke varblane lõpuks, kes linna peal kooserdas. Inimesed on täitsa toredad iseenesest ja õige rets või asi iseenesest ju alles tuleb, aga I kursuse tutvumisõhtuna toimis ta täitsa efektiivselt (mis puudutas I kursusega tutvumist). Loodan, et rets tuleb ka tore!“
Regle (A3) – “Tutvumisõhtu oli väga tore, kõik oli hästi korraldatud, just mängude ja pargis toimunu osas. Võib nimetada väga korda läinud õhtuks, kuna tõesti sai väga palju uusi tuttavaid omale.”
Madis (B) – „Meelde jäi kindlasti: lennu – AKADEEMIAAAA!!! :D“
Fred (C7) – „Väga tsill oli… ruumi ehk oli veits vähe… aga minu arvates võiks olla selliseid üritusi rohkem.“

Marje Mölder (B, II kursus)

 

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2012/09/varblaste-tutvumispidu/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>