»

sept
27

Tere tulemast Eesti Lennuakadeemia ajaveebi!

Tere tulemast Lennuakadeemia ajaveebi, mis on loodud kõigi jaoks, kes tunnevad huvi meie kooli tegemiste vastu, eelkõige tudengid ja koolitöötajad. See aasta on muudatuste aasta – uuest õppeaastast alates oleme ajalehe täielikult veebikeskkonda üle viinud, sest leidsime asjaosalistega, et uudiste edastamine on niimoodi palju tõhusam.

Lisaks on esimest korda ajalehe peatoimetajaks tudeng. See on minu jaoks täiesti uus kogemus ja ma loodan, et saan sellega edukalt hakkama. Kuid selleks on mul teiste abi vaja. Siinkohal kutsuksingi üles huvilisi, kes tahaksid kaasa lüüa toimetuse tegevuses – kirjutada artikleid ja vürtsitada lehte põnevate ideedega.

Soovin teile ilusat kooliaasta jätku ja muidugi mõnusat lugemist!

Anna-Liisa Roosild (II A3)
peatoimetaja

Permanent link to this article: http://propeller.eava.ee/2011/09/teretulemast/

Lisa kommentaar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>